logo mistr sýrařlogo Madeta myslíme na přírodu

logo mistr sýrařlogo Madeta myslíme na přírodu

přechodsýr

Jihočeský eidam

přechod

Asi nejznámější druh sýra, Čechy tolik milovaný. Jedná se o polotvrdý sýr s nízkodohřívanou sýřeninou. Užití je opravdu velmi rozmanité. Jsme zvyklí ho používat na smažení, zapékání, strouhání i k rychlému občerstvení. Splňuje požadavky bezlepkové diety. Zakoupit ho můžete i ve variantě 300g bločku nebo cca 3 kg výkroj.

 

Jihočeský eidam 30%

Jihočeský eidam 30%

Tuto plátkovou variantu zná téměř každý. Sýr, který si většina z nás dává na rohlík s máslem, obaluje ho a smaží, dává na pizzu či zapéká.

Výživové údaje eidamu, kde ho koupit a další informace

Dostupný je i jako 300 g bloček nebo 3 kg výkroj.

Jihočeský eidam 20%

Jihočeský eidam 20%

Jste-li příznivec zdravého životního stylu, jistě oceníte tuto lehčí variantu přírodní eidamské cihly s 20 % tuku v sušině. Snížený obsah tuku nebrání zachování typické mléčné chuti, kterou mají naši zákazníci tak rádi.

Chcete ho koupit, zjistit výživové údaje a další informace?

K dosání je také ve variantě cca 3 kg bloku.

Jihočeský eidam 45%

Jihočeský eidam 45%

Díky vyššímu obsahu tuku je tento eidam ještě jemnější a lahodnější.

Kde ho můžu koupit? Rád/a bych znala výživové údaje či jiné další informace

K dostání je také ve variantě cca 3 kg bloku.

Jihočeský eidam uzený

Jihočeský eidam uzený

Výrazně chutná i voní. Své aroma získává přírodním uzením na bukových štěpkách. Jemnější a lahodnější je pak díky vyššímu obsahu tukuí. K uzenému sýru doporučujeme zvolit lehké bílé víno, například Chardonnay.

Jaké je přesné složení? Kde ho koupím?

Jihočeský eidam uzený vyrábíme i ve formě cca 1,5 kg bloku.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok