logo mistr sýrařlogo Madeta myslíme na přírodu

logo mistr sýrařlogo Madeta myslíme na přírodu

přechodsýr

Sýrové speciality

přechod

Sýrový dort s nivou 55%

Sýrový dort s nivou 55%

Sýrový dort je naše specialita! Vyrobený z korpusu z taveného sýra a jedinečné Jihočeské Nivy balený do 12-boké krabičky, která vyhrála ocenění v prestižní národní soutěži Obal roku 2005. Darujte tuto slanou variantu dortu pro ty, kteří si na sladkém moc nepotrpí, jistě si pochutnáte. Splňuje navíc požadavky bezlepkové diety.

Výživové údaje, kde koupit a další doplňující informace

Sýrový dort se šunkou 55%

Sýrový dort se šunkou 55%

Korpus z těch nejlepších tavených sýrů vyrobených z přírodních sýrů.V něm výtečná šťavnatá šunka zabalená do 12-boké krabičky.

Tabulka výživových údajů, kde ho koupit apod.

Sýrový dort s vlašskými ořechy 55%

Sýrový dort s vlašskými ořechy 55%

Pravá specialita od Madety. Sýrový dort vyrábíme z korpusu z tavených sýrů. Tavené sýry z Madety jsou vyráběny z opravdových přírodních sýrů. K tomu přidáváme kvalitní vlašské ořechy, aby váš chuťový zářitek byl opravdu jedinečný.

Chci znát výživové údaje, kde sýrový dort koupit a další informace

Blaťácké zlato nakládané

Blaťácké zlato nakládané

Oblíbený sýr nyní i nakládaný. Blaťácké zlato, sýr typu Bel pease má těsto pružnou konzistenci a příjemně mléčnou chuť. Nakládáme ho v oleji s červenými papričkami, beraními rohy, žampiony a jemnou směsí bylinek. Hodí se jako chuťovka k pivu či vínu.

Další informace

Jihočeská niva nakládaná

Jihočeská niva nakládaná

Jihočeskou nivu jistě znáte, a pokud ne, seznámit se s ní můžete zde. Sýr typu rokfór s ušlechtilou, modrozelenou plísní uvnitř hmoty, zrající v moderních nadzemních sklepích. Vyniká slanou pikantní chutí po ušlechtilé plísni Penicillium rocqueforti. Sýr je naložený v oleji s červenými papričkami, feferonkami, česnekem a směsí bylinek.

Další infromace

Tylžský sýr archivní 48%

Tylžský sýr archivní 48%

Tento prémiový polotvrdý sýr se vyznačuje přítomností malých kaveren na řezu (tzv. síťkou) a 48 % tuku v sušině. Dostal své jméno podle někdejšího města Tilsit (česky Tylže) v oblasti Východního Pruska, dnešní součástí Litvy, kde jej začali vyrábět holandští přistěhovalci. Prémiové bochníky zrají nejméně šest měsíců a mají příjemně pikantní chuť, která je typická pro zrající sýry. Je vhodný pro slavnostní příležitosti nebo pro okamžiky, kdy si chcete vychutnat něco jedinečného. Speciální je sýr také díky tomu, že se jedná opravdu o archivní sýr, který lze v požadovaných podmínkách uchovat i několik let. Sýr tak získá jedinečnou chuť i konzistenci.

Madeta nevyrábí pouze jeden archivní sýr, možnost archivovat má i Monastére.

Více o výživových údajích a další informace

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok