logo mistr sýrařlogo niva

logo mistr sýrařlogo niva

přechodVyuzená sýrová novinka

Vyuzená sýrová novinka

přechod

Nová příchuť je tu!

Jaké jsou podle vás neoblíbenější příchutě hodící se k sýrům? Z průzkumu vyplynulo, že jde o klasik bez příchutě, bylinky a šunka. Sýr na pánev pro vás vyrábíme ve všech třech. Ta čtvrtá je celkem překvapivá, pokud jste si ale přečetli nadpis článku, víte, že novinkou je Sýr na pánev s uzeným sýrem. Ten, bez zbytečné skromnosti umíme skvěle. Základem úspěchu je totiž to pravé uzení na bukových štěpkách. Už na první přičichnutí poznáte, že jde opravdu o uzený sýr.

Jak se Sýr na pánev s uzeným sýrem vyrábí?

Není to žádná věda, jistě by vás to napadlo i bez naší odpověd. Do těsta klasického pařeného sýra je vmíchán ten uzený, „chytne“ tak lehce kouřově-uzený nádech. Základem těsta je mléko, mléčné bílkoviny, mlékařské kultury a sůl. Jedinečné složení bez jakýchkoliv stabilizátorů a přídavných látek. Do pěti minut si tak na silně rozpálené nepřilnavé pánvi připravíte kvalitní a na bílkoviny bohaté jídlo. Můžete ho jednoduše obměňovat různými přílohami. S bramborami místo „smažáku“, na salát, do toustů, fantazii se meze nekladou. Vyzkoušejte některý z našich receptů.

Burger s masovými koulemi

Kvalita, která se cení

Velmi si vážíme toho, že nás nový produkt Sýr na pánev ve vaší kuchyni už zabydlel. Pozitivní ohlasy sbíráme nejen od vás, našich zákazníků, ale také od odborné poroty. Ta mu v soutěži Mlékárenský výrobek roku 2021 udělila titul absolutního vítěze. Bodoval také v TOP 2 top of mind FMCG Innovation 2021 by Ipsos, TOP 5 overall nebo TOP FMCG innovation 2021 by Ipsos, což v překladu znamená, že si Sýr na pánev vybavíte jako pátý, pokud zmíníte novinku roku 2021, a hned jako druhý v pořadí, když se řekne rychloobrátkové zboží. Další příchuť tedy byl jen logický krok, abyste měli z čeho vybírat. Přáli jste si uzenou variantu a my pevně věříme, že si ji oblíbíte stejně jako ty předchozí.

sýr

Kam dál?

přechod

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok