logo mistr sýrařlogo Madeta myslíme na přírodu

logo mistr sýrařlogo Madeta myslíme na přírodu

přechodsýr

Zapečený lilek s rajčaty a Blaťáckým zlatem

přechod

Jednoduché, rychlé a chutné. Co víc dodat. Vařte s Madetou.

Zapečený lilek s rajčaty a Blaťáckým zlatem

Ingredience (4 porce)

  •     2 lilky
  •     2 větší rajčata
  •     120 g Blaťáckého zlata
  •     olivový olej
  •     italské bylinky
  •     sůl, pepř
  •     petželka

Návod na přípravu

Lilky opláchněte, rozřízněte napůl, osolte a nechte alespoň 10 minut zapotit. Mezitím nakrájejte na plátky rajčata a Blaťácké zlato. Lilky osušte, zakápněte olivovým olejem, posypte bylinkami a opečte na grilu.
Poté je poklaďte rajčaty, Blaťáckým zlatem, osolte, opepřete a grilujte znovu alespoň 10 minut. Na závěr ozdobte petrželkou.

Na přehled receptů...
sýr

Kam dál?

přechod

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok